Velkomstside / Stutteri Fagan
Vi er en familie, som igennem 3. gernerationer har arbejdet med heste.Vi har avlet, redet og deltaget i adskillige stævner både som ung og voksen. Vi valgte for snart 20 års siden, at satse på avl af ponyer. Dette var starten til nye, lærerige og spændende år.
Vi avler idag danske sportsponyer og er medlem af Dansk Sports Ponyavl, hvor vi fremstiller vores ponyer til kåring og championater.
Vi opdrætter funktionelle ponyer, som har en række grundkvaliteter via deres temperament, gangarter og eksteriør.
Vi prioterer ridelighed meget højt samt ponyer, som skal have en vilje til at arbejde og en lyst til at præstere. 
Ponyerne skal have selvtillid og være intelligente, hvilket gør, at de vil være i stand til at vise deres gode egenskaber optimalt på konkurrencebanerne.

Visioner

Vi arbejder ud fra et grundprincip  om en rolig og rutinepræget hverdag for vores ungheste, som vi har erfaret skaber nogle tillidsfulde, stabile og glade ponyer. Dette betyder også, at ponyen er 100% klar omkring 3 års alderen, hvor tilridningen forberedes.
Tilridningen påbegyndes med longering, hvor ponyen lærer at lystre på stemmen, som senere videreføres af rytteren. Tilridningen foregår på ponyens præmisser, så den enkelte pony mentalt kan følge med.
 
Vi er opmærksomme på, at vi avler ponyer til børn og unge. Derfor er det vigtigt for os, at vores ponyer fra føl er i hænder dagligt, så de bliver tillidsfulde.
 
VÆLG EN PONY HOS OS, HVOR DU SELV KAN UDDANNE DEN TIL DINE MÅL.