Velkomstside / Stutteri Fagan
Vi er en familie, som gennem 3. gernerationer har arbejdet med heste. Vi har avlet, redet og deltaget i adskillige stævner både som ung og voksen. Vi valgte for snart 25 års siden at satse på avl af ponyer. Dette var starten til nye, lærerige og spændende år.
Vi avler idag danske sportsponyer. Hovedsagelig med brug af udenlandske hingste, da vi mener, at de har nogle gode kvaliteter.
Vi opdrætter funktionelle ponyer, som har en række grundkvaliteter via deres temperament, gangarter og eksteriør.
Vi prioterer ridelighed meget højt, ponyer, som har en vilje til at arbejde og en lyst til at præstere. 
Ponyerne skal have selvtillid og være intelligente, hvilket gør, at de vil være i stand til at vise deres gode egenskaber optimalt på konkurrencebanerne.

Visioner

Vi arbejder ud fra et grundprincip  om en rolig og rutinepræget hverdag for vores ungheste, hvilket vi har erfaret skaber nogle tillidsfulde, stabile og glade ponyer. Dette betyder også, at ponyen er 100% klar, når tilridningen forberedes.
Tilridningen påbegyndes med longering, hvor ponyen lærer at lystre på stemmen, som senere videreføres af rytteren. Tilridningen foregår på ponyens præmisser, så den enkelte pony mentalt kan følge med.
 
Vi er opmærksomme på, at vi avler ponyer til børn og unge. Derfor er det vigtigt for os, at vores ponyer fra føl er i hænder dagligt, så de bliver tillidsfulde.
 
VÆLG EN PONY HOS OS, HVOR DU SELV KAN UDDANNE DEN TIL DINE MÅL.